Το κυνήγι καταγίδων δεν είναι απλά ενα κλικ, αλλά μια εμπειρία ζωής | Cyprus WeatherOnline
top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαGeorge Charalambous

Το κυνήγι καταγίδων δεν είναι απλά ενα κλικ, αλλά μια εμπειρία ζωής | Cyprus WeatherOnline

Το κυνήγι καταιγίδων δεν είναι απλά ένα κλικ ή μια ανάρτηση στα social media, αλλά μια εμπειρία ζωής!

© George Charalambous, Limassol, 01/04/21 (16:51)


Στη φωτογραφία αποτυπώνεται η χθεσινή καταιγίδα που επηρέασε τη Λεμεσό με τις ηλιαχτίδες να διαπερνούν τα σύννεφα και να κτυπούν τις βροχοκουρτίνες, οι οποίες απλώνονται απλόχερα στη θάλασσα, παρέα με τα κρουαζιερόπλοια της Λεμεσού. Πιο πίσω διακρίνεται το υψηλότερο κτήριο του νησιού , το λεγόμενο "The One". Μια μικρή μαγική στιγμή!


Το κυνήγι καταιγίδων αποτελεί ένα συναρπαστικό και σχετικά επικίνδυνο άθλημα, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι προσφέρει πολλές συγκινήσεις, απροόπτα περιστατικά και αξέχαστες περιπέτειες. Άλλωστε, το τρίπτυχο του Cyprus WeatherOnline είναι:

Live Weather Maps

Weather Forecasts

Storm Chasing


Το Cyprus WeatherOnline καλεί όλα τα μέλη που είναι παθιασμένοι και ενθουσιώδεις με την καταγραφή καιρικών φαινομενων, όπως για παράδειγμα το κυνήγι καταιγίδων να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους με σχόλιο στην ανάρτηση αυτή ή να μου αποστείλουν προσωπικό μήνυμα, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια μικρή ομάδα που θα κανει εξορμήσεις με ένα κοινό σκοπό:


Την συλλογική καταγραφή μετεωρολογικών φαινομένων από διάφορα μέρη του νησιού όπως είναι οι καταιγίδες, τα σύννεφα, οι υδροστρόβιλοι/ανεμοστρόβιλοι, οι χιονοπτώσεις, οι τρικυμιώδεις θάλασσες και τα θεαματικά ηλιοβασιλέματα.


Για την αυτοματοποιημένη 14-ήμερη πρόγνωση καιρού από τις 10 διαφορετικές τοποθεσίες του Cyprus WeatherOnline ανατρέξτε στα παρακατω links: Λευκωσία https://www.cyprus-weatheronline.com/nicosia-weather-forecast Λεμεσός https://www.cyprus-weatheronline.com/limassol-weather-forecast Λάρνακα https://www.cyprus-weatheronline.com/larnaca-weather-forecast Πάφος https://www.cyprus-weatheronline.com/paphos-weather-forecast Πόλις https://www.cyprus-weatheronline.com/polis-weather-forecast Αγία Νάπα https://www.cyprus-weatheronline.com/ayia-napa-weather-forecast Αμμόχωστος https://www.cyprus-weatheronline.com/famagusta-weather-forecast Κερύνεια https://www.cyprus-weatheronline.com/keryneia-weather-forecast Μόρφου https://www.cyprus-weatheronline.com/morfou-weather-forecast Ριζοκάρπασο https://www.cyprus-weatheronline.com/rizokarpaso-weather-forecast © Cyprus WeatherOnline, 2021 Από την ομάδα του Cyprus WeatherOnline . . 1) Γιώργος Χαραλάμπους Φυσικός-Μετεωρολόγος (MSc Applied Meteorology) . . 2) Άγγελος Παραλής Φυσικός-Μετεωρολόγος (MSc Atmospheric Science) .

.

Τέλος Άρθρου

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page